Skip to main content

C O L L E C T I O N

2023/2024

Inšpiráciou najnovšej kolekcie sú aktuálne trendy a predstavy našich zákazníkov. Spájame svetovú kvalitu a dizajn v tradičnom remesle. Každý rok preto dokážeme predstaviť nové produkty, ktoré si jednoducho zamilujete.

Našim hlavnym segmentom je nábytok určený na sedenie. Vzhľadom k rozsiahlym možnostiam vlastnej výroby a bohatým skúsenostiam dokážeme ponúkať aj nábytok z kovu v kombinácii so sklom, drevom či technickým kameňom. Vznik každého nového produktu začína myšlienkou a pokračuje spoluprácou oddelenia vývoja s dizajnérmi. Celý proces vzniku finálneho produktu trvá niekoľko mesiacov. Veľkým potešením je každoročne predstaviť výsledok kooperácie niekoľko desiatok ľudí a sledovať reakcie tých najdôležitejších – zákazníkov.

Pravidelne sme súčasťou najväčšej nábytkárskej udalosti v Čechách a na Slovensku, výstavy Nábytok a bývanie v Nitre. Vďaka tomu sa dostávame do priameho kontaktu s potenciálnymi zákazníkmi a načúvame ich potrebám. Počas roka sa tiež zúčastňujeme zahraničných výstav, ktoré sú tiež bohatým zdrojom inšpirácií. Vďaka tomu dokážeme každý rok priniesť na trh niekoľko nových produktov, ktoré reprezentujú najnovšie trendy a nároky zákazníkov.

Máme všetky predpoklady priniesť efektívny a praktický dizajn do obývačiek náročných zákazníkov po celej Európe.

František Krošlákzakladateľ

Ďalšie kolekcie